Излезе от печат книгата „Основи на MikroTik RouterOS“ с автор Добри Бояджиев

Автор Добри Бояджиев

Основи на MikroTik RouterOS

Първото издание на тази книга има за цел да запълни част от съществуващата празнина относно техническата литература на български език, свързана с технологиите и решенията предлагани от компанията MikroTik. В кариерата си като преподавател и мрежови специалист се сблъсках с проблеми, свързани с липсата на достатъчно актуални, добре структурирани източници, осигуряващи фундаментални знания за мрежовата операционна система RouterOS. Уверен съм, че има нужда от такава книга, която по балансиран начин да представи базовите теоретични концепции и възможности за практическа работа със специализиран мрежови софтуер и хардуер, каквито са RouterOS и RouterBOARD.

Ако имате интерес, желание, страст към компютърните мрежи, изградени с решения от MikroTik, тази книга предоставя една отправна точка, от която да започнете. Само желанието ви може да ви отведе по-далеч, към професионална кариера в областта на компютърните мрежи, изграждане на надеждни и сигурни мрежови решения, сертифициране и най-важното удоволствие и любов към вашата работа.

Мотивите ми като автор да напиша тази книга са да дам своя принос за развитието и напредъка на ученика, студента, специалиста, на човека който търси подкрепа за развитие на своите интереси, и това да стане по достъпен, разбираем и последователен начин по теми, достатъчно актуални и с реален приложен характер, каквито са компютърните мрежи, изградени чрез продукти и услуги на MikroTik.

Съдържание

Съдържанието на книгата може да бъде разгледано в SlideShare от следната връзка: http://www.slideshare.net/dobriboyadzhiev/mikrotik-routeros.

Цена

15 лв.

Поръчка и доставка

Книгата се доставя с Еконт до офис или до адрес. Заявете вашата книга чрез следния формуляр: https://goo.gl/forms/mak90QJQTTeY4hlk2

Въпроси

  • Инструктор: д-р Добри Бояджиев
  • Имейл: mikrotik@unibit.bg
  • Телефон: +359 878970347

Добри Бояджиев

Д-р Добри Бояджиев - сертифициран MikroTik инструктор. Прочетете повече ›

Публикувано в Новини